2015. május 20.

Your Yes Matters!

" Surrogacy? She needs her mother for life, not just for 9 months. Vote No! " - mondja az egyik meleg hazassag ellenes plakat. Egy kicsit rancoltam a homlokom, mert mi van akkor, ha egy heteroszexualis par sajnos keptelen gyermeket nemzeni, ezert segitsegre van szukseguk, vagy orokbe fogadnak. Akkor sem a biologiai anya fogja felnevelni a porontyot de az ugye mindegy, mert egy ferfi es egy no fogja majd a kezet az oviba menet.
Nehany kolyok az utcan rohogcselve, nyujtozkodva plakatolt az utcan "Don't let them fool you! Vote No!" - nyilvan a heteroszexualis szulok epp arra tanitjak a gyermekeiket, hogyan kell elvegezni a munka ordas reszet.

Bennem ugyan meg sem fordul, hogy ellenezzem a hazassagukat de nem itelek el senkit akiben igen, ha meg tudja indokolni, ha ala tudja tamasztani eszervekkel. 
A radiot hallgatva ilyen jellegu hozzaszolasokat hallgattam mint, " en azert szavazok nemmel mert ez szornyu.. mert ez nem normalis " " a vallas miatt " (mindezt abban az orszagban ahol papok evtizedeken keresztul molesztaltak a kisfiukat).

O ezt mondta " It is abnormal " " It is perverz " " Why would you choose(?) that "

" So what would you do, if your child turns out to be gay? "

" I would blame myself for doing something wrong "

Ez annyira de annyira lesujtott, hogy meg most is ures szemekkel bamulok ki a fejembol. Jovonk egyre sotetebb. Vagy vilagosabb?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése